Video Hero Poster

Utover oppfyllelse

Kontakt oss

Abcur AB er den nordiske delen av ADVANZ PHARMA. Vi fokuserer på utvikling, registrering og markedsføring av et bredt spekter av nisjemedisiner innenfor de nordiske markedenes viktige terapeutiske indikasjoner, inkludert intensivbehandling, smertebehandling, oftalmologi, endokrinologi og anestesi.

Vi produserer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP) og europeisk lov av sertifiserte produsenter og produseres i samsvar med europeiske miljøkrav for å sikre levering av kvalitetsprodukter.

Vi søker kontinuerlig å utvide vår produktportefølje innenfor eksisterende terapeutiske områder og der vi ser muligheter på nye felter.

Partnerskap —

Vi arbeider hardt for å forstå behovene og betingelsene til alle våre partnere. Ved å bygge tette relasjoner kan vi forutse og tilpasse oss spesifikke utfordringer for å holde standardene konsekvent høye.

Vi driver en kommersielt fokusert forretningsmodell gjennom et globalt nettverk av partnere, alt fra innhenting av aktive ingredienser og materialer til våre logistikkpartnere og sluttkunder i over 90 land. Vi tar sikte på å bygge videre på porteføljen for å bedre imøtekomme pasientenes behov med en effektiv og bærekraftig tilførsel av kvalitetsmedisiner.

Ansvar —

ADVANZ PHARMA tar sitt ansvar for miljø, sosiale forhold og styresett (ESG) svært alvorlig. Vi har sponset en rekke veldedige organisasjoner i mange år og har et aktivt miljøprogram

Assisterer lysere fremtider —

Vi støtter SOS Barnebyer UK, en av verdens største veldedighetsprogrammer som beskytter barn som har mistet foreldreomsorgen. Vi støtter også Snehasadan, en veldedighet i India som tilbyr støtte, et hjem, utdanning og en fremtid for hjemløse barn. Nylig har vi hentet midler på vegne av dem for å gjenoppbygge et barnehjem i nærheten av Mumbai-kontoret vårt.

Mennesker og kultur —

Som en akkreditert Gold Standard «Investor in People»-arbeidsgiver, er ADVANZ PHARMA forpliktet til å gi sine ansatte muligheter til å utvikle seg og oppnå sine høyeste potensial.

Redusere miljøpåvirkningen —

Vi jobber aktivt med å skape mer miljøvennlig kontorer gjennom resirkulerings- og energieffektivitetsprogrammer. Vi deler også kunnskap på tvers av organisasjonen, slik at ansatte kan forbedre bærekraftig oppførsel både på jobb og hjemme.