Video Hero Poster

Utover oppfyllelse

Kontakt oss

Abcur AB er den nordiske delen av ADVANZ PHARMA. Vi fokuserer på utvikling, registrering og markedsføring av et bredt spekter av nisjemedisiner innenfor de nordiske markedenes viktige terapeutiske indikasjoner, inkludert intensivbehandling, smertebehandling, oftalmologi, endokrinologi og anestesi.

Vi produserer i henhold til Good Manufacturing Practice (GMP) og europeisk lov av sertifiserte produsenter og produseres i samsvar med europeiske miljøkrav for å sikre levering av kvalitetsprodukter.


Vi søker kontinuerlig å utvide vår produktportefølje innenfor eksisterende terapeutiske områder og der vi ser muligheter på nye felter.

Image for Partnerskap

Partnerskap —

Vi arbeider hardt for å forstå behovene og betingelsene til alle våre partnere. Ved å bygge tette relasjoner kan vi forutse og tilpasse oss spesifikke utfordringer for å holde standardene konsekvent høye.
Vi driver en kommersielt fokusert forretningsmodell gjennom et globalt nettverk av partnere, alt fra innhenting av aktive ingredienser og materialer til våre logistikkpartnere og sluttkunder i over 90 land. Vi tar sikte på å bygge videre på porteføljen for å bedre imøtekomme pasientenes behov med en effektiv og bærekraftig tilførsel av kvalitetsmedisiner.

Ansvar —

ADVANZ PHARMA tar sitt ansvar for miljø, sosiale forhold og styresett (ESG) svært alvorlig. Vi har sponset en rekke veldedige organisasjoner i mange år og har et aktivt miljøprogram
Vi var ett av fire selskaper som ble nominert for Global Generics and Biosimilars Awards i oktober 2015 for CSR-initiativ. I 2015 ble vi tildelt Gold-standard av Investors in People, og i januar 2016 ble vi det første farmasøytiske selskapet i verden til å oppnå British Standards BS 10500 akkreditering for våre omfattende samsvarsledelsessystemer. Vi ble reakkreditert til BS 10500 i 2017 og i november 2018 ble vi det første farmasøytiske selskapet i verden til å oppnå ISO 37001-akkreditering for våre omfattende samsvarsledelsessystemer.
Image for Mennesker og kultur

Mennesker og kultur —

Som en akkreditert Gold Standard «Investor in People»-arbeidsgiver, er ADVANZ PHARMA forpliktet til å gi sine ansatte muligheter til å utvikle seg og oppnå sine høyeste potensial.
Vi har også etablert oss som et Institute of Leadership Management (ILM)-utviklingssenter, noe som gjør at våre ansatte kan jobbe mot akkrediterte faglige- og industristandardskvalifikasjoner. Vi tror at disse passer godt med bedriftens dedikasjon til å trene og utvikle ansatte på alle nivåer og for å fremme et sant meritokrati. På den måten satser vi på å gi tilfredsstillende og givende arbeidsmuligheter og berikende karrierer.